Catering under FSSM

Vi kommer att erbjuda möjligheten att äta också varma måltider under tävlingarna. Detta kommer vi att ordna i samarbete med Axxell Pargas. Alla andra måltider kommer att arrangeras vid tävlingscentrum men middagen på lördagen mellan tävlingarna och prisutdelningen är i Axxell Pargas (samma skola där prisutdelningen sker direkt efter middagen).

För att kunna organisera allt vill vi ha förhandsbeställningar från varje förening/tävlare senast 2.2.2014 till pirjo.holmen@parnet.fi. Föreningarnas matkuponger skall betalas i samband med förhandsbeställningen till kontot IBAN: FI69 6601 0001 2152 92, BIC: AABAFI22.

Enskilda personer bör förhandsbeställa mat, men de kan betala på plats då de hämtar matkupongerna från kantinen i Golfrestaurangen invid tävlingscentrum.

Naturligtvis kommer vi att ha också vanlig kantin med gott kaffe och goda bakverk. Och vi ska inte glömma korvgrillningen heller!

Varma måltider

Fredag    
Golfrestaurangen vid tävlingscentrum
(kl. 16:00-19:00)
  • Lasagne, sallad, bröd, smör och matdryck
pris 8 € / 4 € Lasagne
Lördag    
"Soppatykki"vid tävlingscentrum i Finby
(kl. 12:00-14:00)
  • Maletköttsoppa, bröd, smör och dryck
pris 6 € / 3 €  
Middag - Axxell Vapparvägen 4
(kl. 15:00-17:00)
  • Kyckling med pasta, sallad, bröd, smör och matdryck
pris 8 € / 4 €
Söndag    
"Soppatykki" vid tävlingscentrum i Finby
(kl. 12:00-14:00)  
  • Laxsoppa, skärgårdsbröd, smör och matdryck
pris 6 € / 3 €

Barn under 12 år äter för halva priset.