Inloggning

Kontaktuppgifter

PIF Skidsektionen

Patrick Johansson
tfn 040 7655780
ordforande.pargasifskiteam@idrott.fi

Nyhetsarkiv

Tillbaka

Piffens Anni Lindroos skidade hem en bronsmedalj i ungdomarnas FM som inleddes på fredagen i Kuopio. Efter att ha varit sjunde i tidskörningen som avgjordes niotiden på morgonen i 16 graders kyla blev hon andra i heaten. I semifinalen var Lindroos tredje

av Bengt Westerlund den 23.02.2019
(läst av 155 besökare)

Sprintbrons till Anni Lindroos

Det här kändes riktigt skönt och det var nog en stor överraskning att nå upp till brons såsom denhär säsongen sett ut, säger Anni Lindroos. Jag har ju så få tävlingar bakom mig, fortsätter hon. Jag hade inte några problem med kylan och hade tillräckligt med kläder på mig. När solen steg så blev det varmare.

Piffens Wilma Westerlund gjorde också en bra tävling och gick vidare till heaten som 29:e i samma klass D18. I sitt heat blev hon femte och därmed var det slutåkt. Anna Rask slutade som 54:e.

 

Av Piffens trio i H18 var det endast Emil Rosin som lyckades ta sig vidare till heaten genom en fin 27:e plats. Jesper Lietzen åkte omkull och blev 47:e. Viktor Johansson hade en sämre dag och placerade sig som 72:a.  Rosin placerade sig också som femte i sitt heat.

Kalender

Inga händelser på kommande

 

Våra sponsorer

 

Paroc