Inloggning

Kontaktuppgifter

PIF Skidsektionen

Patrick Johansson
tfn 040 7655780
ordforande.pargasifskiteam@idrott.fi

Snödagar för barn

Tisdagen den 29.1.2019 står Piffen som värd för Lasten lumipäivät/Snödagar för barn. Evenemanget ordnas i samarbete med Finlands skidförbund och Finlands skidskytteförbund. Snödagarna bjuder på roliga aktiviteter på skidor för barn i alla åldrar. Kvällsevenemanget är öppet från kl. 18-20 och kräver ingen förhandsanmälning. Egen skidutrustning är att föredra, men det går också bra att låna utrustning från vårt skidotek. Evenemanget är gratis för alla deltagare.

Med kvällsevenemanget vill vi ge barnen möjlighet att röra på sig och uppleva olika snögrenar på ett mångsidigt, tryggt och uppmuntrande sätt. På skidstadion i Finby kommer vi att bygga upp fyra olika stationer som består av: backhoppning/utförsåkning, skidskicklighetsbana, snöspel och prickskytte i skidskytte anda.

 

Snödagar för skolelever 29-30.1.2019

Utöver kvällsevenemanget arrangeras även dagsevenemang för skolelever i lågstadieåldern från måndag-tisdag, 29-30.1.2019. Lediga platser finns ännu till tisdagens evenemang. Kontakta Josephine Åberg ifall ni är intresserade, josephine.aberg@hotmail.com eller 040-0527481.

Här kan Du läsa mera om Lasten Lumipäivät på skidförbundets sidor.

Välkommen med och ha skoj på skidor!